slusaonica01
livestream01

 HOP Zadar1

Hratski otočni proizvodi s otoka Paga posebno će se predstaviti na 3. sajmu Hrvatskog otočnog proizvoda koji će se održati od 28. do 30. kolovoza u Ulici Šimuna Kožičića Benje na Poluotoku u Zadru.

Na Sajmu će se predstaviti bogata ponuda otoka Zadarskog arhipelaga kao i ostalih otoka, proizvodi i suveniri označeni oznakom HOP, prirodna kozmetika na bazi ljekovitog bilja i maslinovog ulja, razni likeri, marmelade, paški ovčji sir, kozji sir sa Dugog otoka, maslinovo ulje, rukotvorine, paška sol te paška čipka. Posebno će se predstaviti HOP s otoka Paga sa svojom bogatom kulturnom baštinom i bogatstvom otočnih proizvoda, paškim sirom, paškom soli i paškom čipkom. Na sajmu će s otoka Paga paški sir predstaviti otočne sirane, Solana Pag pašku sol, koludrice iz Benediktinskog samostana sv. Margarite baškotine i pašku čipku, Društvo paških čipkarica Frane Budak pašku čipku, Ljiljana Festini eko-edukativne slikovnice Solinarka i Kulik, Učenička zadruga „Slani škoj“ iz Srednje škole Bartula Kašića, a nastupit će Kulturno umjetničko društvo Družina iz Paga. Ukupno 297 proizvođača s hrvatskih otoka ima oznaku otočnog proizvoda HOP, a njih 35 je s područja Zadarske županije. Među njima su i veliki gospodarski subjekti, ali i mala obiteljska gospodarstva. Cilj organizacije Sajma je poticanje razvoja otočne proizvodnje, ostanak stanovništva na otocima te brendiranje proizvoda oznakom HOP. Sajam je ujedno i turistička promidžba i prezentacija bogate ponude i sadržaja hrvatskih otoka.

HOP Zadar

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK