slusaonica01
livestream01

Radio Pag prvi dan skole

Počela je škola za oko pola milijuna učenika u osnovnoškolskom i srednjoškolskom obrazovanju u Republici Hrvatskoj. Za sada je početak školske godine odgodilo nekoliko škola zbog pojave koronavirusa među djelatnicima i učenicima i prije početka nastave.

Sve škole su, pa tako i OŠ Jurja Dalmatinca u Pagu, izdala upute za učenike i roditelje o epidemiološkim mjerama kojih se trebaju pridržavati. Tako će u Pagu pojedini razredi ulaziti u različito vrijeme i na različite ulaze, a poštivat će se i sve higijenske mjere.
"Poštovani roditelji, vjerujem da ćemo i ove godine sve probleme na koje ćemo nailaziti uspješno riješiti i da ćemo, u interesu naših učenika, nastaviti s dobrom suradnjom. Svim učenicima, učiteljima i vama roditeljima želim puno uspjeha u novoj nastavnoj godini. Po svemu sudeći očekuju nas mnogi izazovi. Vjerujem da ćemo, uz dobru suradnju i jasnu komunikaciju doći do rješenja za svaki problem s kojim ćemo se susresti. Zato je važno da redovito pratite sve obavijesti koje će biti objavljene na web stranici Škole i da kontaktirate učitelje, razrednike, stručnu službu i ravnateljicu kad god naiđete na neki problem. Svima zajedno neka nam bude sretno. " - poručila je ravnateljica OŠ Jurja Dalmatica Pag, Željka Zubović roditeljima.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK