slusaonica01
livestream01

Radio Pag Ena Skoda

U Miškovićima na Pagu održat će se humanitarni malonogometni turnir (3na3) za djevojčicu Enu Škoda iz Povljane.


Svi koji žele podržati humanitarni turnir pozvani su da u subotu, 12. rujna, da dođu na turnir ili kao sudionici ili kao gosti. Uz dobru zabavu, vrhunske nogometne poteze i dozu smijeha i sreće želja organizatora turnira je pomoći onima kojima je najpotrebnije. Sva zarada od hrane i pića te kotizacija za prijavu bit će donirana obitelji Škoda. Desetogodišnja Ena Škoda rođena je s genetskom bolešću neurofibromatoza tip I-NF, a troškovi liječenja su skupi i dugotrajni.
Svi koji su i dalje voljni sudjelovati u troškovima koji su pred ovom hrabrom djevojkom to mogu učiniti na broj računa Enine majke:
Ivana Škoda
HPB banke IBAN:HR8223900013211653263
Donacija za Enu Škoda
A donacije iz inozemstva devizni račun
Enine majke
HPB banka:
IBAN: HR8223900013211653263
SWIFT/BIC: HPBZHR2X
Donacija za Enu Škoda

RADIO PAG PLAKAT ENA SKODA

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK