slusaonica01
livestream01

Novalja 17 768x512

Na području Lučke uprave Novalja počinju pripreme za realizaciju izgradnje novog trajektnog pristaništa Žigljen na otoku Pagu.


-Danas se okupljaju svi meritorni sudionici ovoga projekta, gdje će osim naše Lučke uprave biti i voditelji projekta, ekipa za stručni nadzor i koordinator. Riječ je o projektu za Lučku upravu Novalja čiji je voditelj „Karoline King“. Vrijednost ugovora je 393.750 kn, a na natječaj su stigle dvije ponude. " - rekao je ravnatelj Lučke uprave Novalja prof. Igor Vidas. Potpisat će se i ugovor za stručni nadzor i koordinaciju s firmom „House“ d.o.o u vrijednosti 1.050.000 kn. Do kraja rujna bit će potpisan Ugovor za izvođenje radova u vrijednosti od 47.898.981,63 kn što će biti financirano iz EU fondova. Odabrani izvođač radova je zagrebačka tvrtka „Graditelj svratišta“ koja bi s radovima trebala započeti početkom mjeseca listopada. Dogovoreni rok za realizaciju radova na pristaništu Žigljen je 2023. godina. Trajektno pristanište Žigljen jedno od najfrekventnijih na jadranskim otocima.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK