slusaonica01
livestream01

Radio Pag Kulturni centar u Novalji

U Novalji će uskoro početi s radom Kulturni centar Gozdenica polivalentne namjene, koji će postati središte kulturnog i društvenog života u Novalji i u kojem će biti sjedište i mjesto rada udruga s područja Grada Novalje.

Središnji dio novog Kulturnog centra je velika dvorana u prizemlju sa 210 sjedećih mjesta u kojoj će se postaviti najsuvremenija scenska oprema. U dvorani će se održavati kazališne predstave, koncerti, projekcije filmova, javne tribine, predavanja i slično.
Na katu Kulturnog centra Gozdenica je manja dvorana u kojoj će se održavati razni programi s manjim brojem sudionika, među ostalim tečajevi, radionice i sastanci. Ulazni dio centra bit će izložbeni prostor u kojem će se, osim izložbi, održavati predstavljanja raznih radova, a povremeno će se održavati degustacije i prodaja otočnih proizvoda.
Izgradnju i uređenje Kulturnog centra Gozdenica financira Grad Novalja.

Foto: lika-online.com

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK