slusaonica01
livestream01

 Radio Pag O Zrcu

Javno izlaganje o Prijedlogu Urbanističkog plana uređenja plaže Zrće s turističkim punktom T4 održat će se 3. studenog s početkom u 12:00 sati, ali zbog epidemioloških mjera, umjesto u Gradskoj vijećnici Grada Novalje, kako je prethodno bilo obavljeno, održat će se u Gradskoj knjižnici, Dalmatinska ulica 11., u Novalji.

Javnost je o tome obavijestio Odsjek za prostorno uređenje i zaštitu okoliša kao nositelj izrade Urbanističkog plana uređenja plaže Zrće s turističkim punktom T4.1. Javna rasprava o Prijedlogu Urbanističkog plana uređenja plaže Zrće sa turističkim punktom T4 trajat će do 19. studenog ove godine.
Za vrijeme trajanja javne rasprave, za sve zainteresirane osiguran je javni uvid u Prijedlog Urbanističkog plana uređenja plaže Zrće s turističkim punktom T4 u prostorijama Grada Novalje, Trg dr. Franje Tuđmana 1. u Novalji, radnim danom od 8.00 do 13.00 sati.
Prijedlog Plana bit će dostupan i na Internet stranici Grada Novalje
Prijedlozi i primjedbe na Prijedlog Urbanističkog plana uređenja plaže Zrće s turističkim punktom T4 mogu se davati do zaključivanja javne rasprave, odnosno do 19. studenog.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK