slusaonica01
livestream01

Radio Pag Mate Kurilic

STK Dalmatinac nastupio je na Prvenstvu Hrvatske za mlađe kadete u Puli koje je održano od 29. do 31. listopada.

U parovima je nastupilo 14 ekipa iz cijele Hrvatske, a član STK Dalmatinac Mate Kurilić je, u paru s Deni Valeom iz STK Pula, odličnom igrom došao do polufinala. Igrajući u paru, osvojili su treće mjesto. U polufinalu su izgubili od Simona Dvorskog i Benjamina Šargača iz STK STARR Varaždin koji su ujedno i osvojili turnir parova.
"Ovo je prvo odličje s državnog natjecanja i ima veliko značenje za naš klub. Želimo zahvaliti gosp.Dariju Grašu iz Sportske zajednice Pag i gosp. Birkić Željku iz Sportske zajednice Zadarske županije koji su prepoznali naš rad i koji su pomogli da ostvarimo odlazak na prvenstvo Hrvatske," rekli su u STK Pag.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK