slusaonica01
livestream01

Radio Pag Ribogojiliste Maun

Od 7. prosinca ove godine do 7. siječnja iduće godine trajat će javna rasprava o Studiji o utjecaju na okoliš uzgajališta bijele ribe kod otoka Mauna. Kroz to vrijeme, Studija će biti izložena u sjedištu gradske uprave Grada Paga, na Branimirovoj obali br. 1, a moći će se razgledati za radnog vremena gradske uprave. Javnu raspravu pokrenuo je Upravni odjel za prostorno uređenje, zaštitu okoliša i komunalne poslove Zadarske županije. Javno izlaganje Studije održat će se 4. siječnja 2021. godine, s početkom u 12.00 sati u Gradskoj vijećnici Grada Paga.


Pisana mišljenja, prijedlozi i primjedbe u svezi Studije mogu se dati na mjestu javnog uvida ili dostaviti poštom na adrese: Grad Pag, 23250 Pag, Branimirova obala 1 i Zadarska županija, Upravni odjel za prostorno uređenje, zaštitu okoliša i komunalne poslove, 23000 Zadar, Božidara Petranovića 8, najkasnije do posljednjeg dana javnog uvida.
Uzgajalište bijele ribe kod otoka Mauna godišnje bi trebalo proizvoditi do 5000 tona ribe.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK