slusaonica01
livestream01

Radio Pag Kolan dobio banku

Općina Kolan dobila je bankarski ured u prostoru Pošte u Kolanu. Pružanjem bankarskih usluga HPB-a fizičkim i pravnim osobama i službeno je otvorena banka u pošti. Poslovni korisnici i fizičke osobe mogu obavljati niz bankarskih usluga.


"U poštanskom uredu u našoj općini poslovni korisnici mogu obavljati bankarske usluge Hrvatske poštanske banke. Poslovni korisnici u pošti tako mogu otvoriti poslovni račun HPB-a, obaviti nacionalni platni promet u kunama, ugovoriti internetsko i mobilno bankarstvo, uplatiti depozit, te koristiti kartice i ostale bankarske proizvode i usluge," navode u Općini Kolan.
Fizičkim osobama je već od prije na raspolaganju široki spektar financijskih i bankarskih usluga: plaćanje računa-za račune koje izdaje Općina Kolan–komunalna naknada i porez na kuće za odmor i komunalna tvrtka Čistoća i održavanje Kolan, te određene izdavatelje poput HEP-a, Croatia osiguranja, posmrtne pripomoći-bez naknade. Korisnici mogu zamijeniti strane valute u kune, koristiti uputnice za brzi prijenos novca u unutarnjem i međunarodnom prometu, otvaranje tekućeg računa u HPB-u (mirovine dostupne prvog u mjesecu), ugovaranje oročenja, dječje štednje te mogućnost podnošenja zahtjeva za kreditne kartice HPB-a i Dinersa.
U 55 poštanskih ureda u svim županijama korisnici mogu zamijeniti i svoje kriptovalute, a uvođenjem digitalnog plaćanja putem KEKS Pay aplikacije, pošta potvrđuje svoj položaj kao jedan od lidera u digitalnoj transformaciji.
Povećanjem dostupnosti bankarskih usluga u Hrvatskoj stvaraju se preduvjeti za kvalitetniji život i poslovanje što donosi značajne pogodnosti i lokalnoj zajednici te doprinosi razvoju cijelog gospodarstva.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK