slusaonica01
livestream01

Radio Pag Opcina Kolan proracun

Na 43. sjednici Općinskog vijeća Općine Kolan nije donesen proračun Općine Kolan za 2021. godinu. Prema obavijesti iz Općine Kolan, prijedlog proračuna nisu podržali vijećnici Mario Baričević, Ivan Čemeljić, Šime Gligora i predsjednik Vijeća Ante Zubović. Kako proračun za 2021. godinu nije donesen, Općinsko vijeće Općine Kolan treba donijeti odluku o privremenom financiranju za razdoblje od tri mjeseca.

Ako Općinsko vijeće Općine Kolan, nakon što nije prihvatilo prijedlog proračuna, ne donese ni odluku o privremenom financiranju, nastupit će razlog za raspuštanje Općinskog vijeća Općine Kolan, ali i za razrješenje načelnika Općine Kolan i njegovog zamjenika. Međutim, u općinskoj upravi Općine Kolan je za Radio Pag rečeno kako postoji mogućnost donošenja odluke o privremenom financiranju u zakonskom roku, a to je do kraja godine.
-Imamo još tri dana i u zakonskom roku može se održati sjednica Vijeća i donijeti odluka o privremenom financiranju, rečeno je u Općini Kolan.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK