slusaonica01
livestream01

Radio Pag Lokalni izbori

U nedjelju, 16. svibnja, ako Vlada RH iz nekog razloga ne odluči drugačije, održat će se lokalni izbori. U ožujku će se raspustiti gradska i općinska vijeća, a tako i Gradsko vijeće Grada Paga. Do tada će se održati još najmanje jedna sjednica Gradskog vijeća Grada Paga i to ponajprije kako bi se donijela odluka o javnim priznanjima Grada Paga. No, nema sumnje kako će i gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić predložiti neke točke dnevnog reda iz redovnog poslovanja gradske uprave.

No, s obzirom na opće stanje u Gradskom vijeću, nemoguće je predvidjeti što će od tih prijedloga biti stavljeno u dnevni red, a što neće. U svakom slučaju, nakon raspuštanja Gradskog vijeća krenut će predizborna kampanja. Za sada se nitko ne izjašnjava o načinu na koji će krenuti u kampanju, o tome ništa ne govore ni u SDP-u ni u HDZ-u ni u drugim strankama, a ni potencijalni nezavisni kandidati se još ne izjašnjavaju. No, to ne znači kako predizborno političko djelovanje nije počelo. Okupljanje je počelo, ali što je sve dogovoreno, službeno će biti poznato nakon predaje kandidacijskih listi. Mnogi očekuju kako će predizborna kampanja biti prilično zanimljiva i napeta. S posebnim zanimanjem čekaju se objave kandidata za gradonačelnika. Aktualni gradonačelnik Ante Fabijanić nije službeno objavio kandidaturu, ali je u više javnih istupa dao naslutiti kako će se kandidirati za još jedan mandat. Imena drugih potencijalnih ili stvarnih kandidata za sada nisu poznata.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK