slusaonica01
livestream01

ivica pogorilic nacelnik opcine povljana

Odustaje li aktualni načelnik Općine Povljana Ivica Pogorilić od borbe za novi mandat načelnika Općine Povljana? Naime, gostujući u programu jedne lokane TV postaje na izravan upit novinara hoće li se kandidirati za još jedan mandat Ivica Pogorilić je rekao: " Ne znam. Vidjet ćemo, to još nisam odlučio, ipak sam tu već 6 mandata. Dakle, za sada ne znam.

" Ivica Pogorilić je načelnik Općine Povljana od njenog utemeljenja 1997. godine i na svim izborima do sada je uglavnom bez većih problema pobjeđivao. Tijekom svih svojih mandata u velikoj mjeri je uspio Povljanu unaprijediti u gospodarskom, a osobito turističkom smislu, infrastrukturno riješiti pogotovo kada se radi o prometu i opskrbi vode te općem uređenju mjesta. Prema neslužbenim informacijama trenutno u Općini Povljana nema osobe koja bi se kandidirala za načelnika na lokalnim izborima u svibnju ove godine. No, nema sumnje, kako bi eventualno povlačenje Ivice Pogorilića iz politike ili samo od kandidature, moglo otvoriti prostor nekim novim, potencijalnim kandidatima.

 

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK