slusaonica01
livestream01

Radio Pag Primopredaja vatrogasnog vozila

DVD Pag dobilo je od Fonda za obnovu vatrogasnog parka Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske izuzetno vrijednu donaciju, vatrogasno-šumsko vozilo vrijedno 2, 5 milijuna kuna. Vozilo je novo i potpuno opremljeno. Uz predstavnike DVD-a Pag, na primopredaji vozila u Zagrebu bio je i gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić.


"Dobivanje ovog vozila je od velikog značenja za Grad Pag, za rad naših vatrogasaca i to je priznanje vatrogascima i našem Gradu," rekao je gradonačelnik Fabijanić za Radio Pag. "To vozilo će koristiti i DVD Pag i Javna vatrogasna postrojba na cijelom području Grada Paga, ali i otoka. Nedavno su naši vatrogasci dobili suvremeno vatrogasno vozilo s ljestvama. Naši vatrogasci su se puno puta iskazali u akcijama gašenja požara, u spašavanju ljudi i imovine, a sada su dobili su još jedno važno sredstvo za intervencije. Zahvalni smo Ministarstvu unutarnjih poslova i ministru Božinoviću na dodjeli ovog vozila."
Vatrogasno-šumsko vozilo je najveća donacija koju je DVD Pag ikada dobio. Obuku vatragosaca na novom vatrogasnom vozilu vodit će tvrtka "Wicc" iz Zagreba.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK