slusaonica01
livestream01

Radio Pag Gradsko vijece Grada Paga statistika

Prosjek godina kandidatkinja i kandidata na sve tri liste za članice i članove Gradskog vijeća Grada Paga je 47, 6 godina. Od 39 kandidatkinja i kandidata, žena je 17, a muškaraca 22. Na listi Koalicije Modes, HDZ i NS-Reformisti, čiji je nositelj Ante Fabijanić, je šest žena i sedam muškaraca. Prosjek godina kandidatkinja i kandidata na toj listi je 44, 6 godina.


Na Nezavisnoj listi čiji je nositelj Željko Maržić, je pet žena i osam muškaraca. Prosjek godina na toj listi je 49, 4.
Na listi SDP-a, čiji je nositelj Toni Herenda, je šest žena i sedam muškaraca. Prosjek godina na toj listi je 50, 5.
Jednak broj žena i muškaraca je na listi Koalicije Modes, HDZ, NS Reformisti i SDP-a. "Najmlađa" lista je lista Koalicije Modes, HDZ, NS Reformisti, a "najstarija" lista je lista SDP-a.
Na listama ima dosta novih imena i osoba mlađe životne dobi, što ukazuje na pomlađivanje političke scene u Gradu Pagu. Međutim, prosjek godina nije bitno drugačiji u odnosu na prosjek godina prijašnjih članica i članova Gradskog vijeća Grada Paga.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK