slusaonica01
livestream01

Radio Pag Ante Fabijanic pobjednik lokalnih izbora 1

Pobjeda Ante Fabijanića na lokalnim izborima za gradonačelnika i Koalicije Modes, HDZ, NS Reformisti za članice i članove u Gradskom vijeću Grada Paga najveća je pobjeda na lokalnim izborima u Gradu Pagu od 1990. godine. Ante Fabijanić dobio je 63 posto glasova i pobijedio u prvom krugu. Lista je dobila 62 posto i devet od trinaest mandata u Gradskom vijeću Grada Paga, što znači da, nakon dugo godina, za formiranje većine ne treba sklapati koaliciju.


"Zadovoljni smo izbornim rezultatom, kako za gradonačelnika tako i za Gradsko vijeće," rekao je Ante Fabijanić za Radio Pag. "Zahvaljujem se Paškinjama i Pažanima koji su izašli na izbore, bez obzira za koga su glasovali. Posebno se zahvaljujem onima koji su dali glas meni kao kandidatu za gradonačelnika i našoj listi za Gradsko vijeće. Osvajanje ovako velikog broj glasova znači veliko povjerenje građana, ali ujedno, to je i velika obaveza. Spremni smo završiti započete projekte i pokrenuti nove u interesu svih stanovnika Grada Paga, a to znači i svih naselja Grada Paga. Nismo se bavili politikanstvom, niti ćemo se s tim baviti. To nas ne zanima. Zanima nas jedino rad. Gradska uprava je otvorena svim građanima, poslušat ćemo svaki prijedlog, svaku sugestiju, a prihvaćamo i dobronamjerne kritike jer nam to dodatno pomaže u radu. Uvijek smo bili s građanima i uvijek ćemo biti. Ja ću, kao i u prijašnjem mandatu, biti gradonačelnik svih građana Grada Paga, bez obzira tko je glasovao za mene ili našu listu, jer ja ljude ne dijelim ni po političkom opredjeljenju, niti po bilo čemu. Smatram da je došlo vrijeme kada treba prekinuti s podjelama na ove i one, moramo graditi zajedništvo, jer samo tako možemo napredovati i razvijati se. Još jednom hvala svima koji su izašli na izbore i posebno onima koji su nam dali glas i ukazali povjerenje."

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK