slusaonica01
livestream01

MalaGospa

U Pagu je svečano proslavljen blagdan Male Gospe, blagdan rođenja Blažene Djevice Marije. Proslava je počela u 10:30 sati sv. misom u Zbornoj crkvi Marijinog Uznesenja koju je predvodio paški župnik don Božo Barišić.

U 17:00 sati kip Majke Božje svečano je prenesen iz Zborne crkve u svetište u Starom gradu. Nakon dolaska vjernika u Stari grad, u crkvi Uznesenja Marijina, u 18:00 sati bila je sv. misa. Misu u Starom gradu predvodio je župnik iz Biograda na Moru, Pažanin don Dario Tičić. Kip Majke Božje se u Zbornoj crkvi Marijinog Uznesenja u Pagu nalazio od Vele Gospe. Kroz to vrijeme, tisuće vjernika s otoka Paga, iz raznih krajeva Hrvatske, ali i iz inozemstva, molilo je pred kipom.

Dijana Vuleta/Radio Pag

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK