slusaonica01
livestream01

Radio Pag Grad Pag

Grad Pag uputio je obavijest korisnicima i vlasnicima poslovnih prostora u povijesnoj jezgri grada Paga o zabrani izlaganja svih vrsta robe izvan poslovnih prostora.


"U tijeku je postupak Izmjene Odluke o Komunalnom redu, a posljedično i Odluke o korištenju javnih površina radi postavljanja pokretnih naprava i to na način da će se u potpunosti zabraniti izlaganje svih vrsta robe izvan poslovni prostora u povijesnoj jezgri grada Paga." - stoji u obavijesti koju potpisuje gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić. Vlasnici i korisnici poslovnih prostora u obavijesti se pozivaju da odmah prilagode poslovanje navedenim izmjenama.

Dijana Vuleta / Radio Pag

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK