slusaonica01
livestream01

Pedijatrica u Pagu

Pedijatrica će u Pagu početi raditi 8. studenog, rekao je za Radio Pag gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić.


"Stvoreni su uvjeti za početak rada pedijatrice i parovi s djecom s područja Grada Paga neće više morati odlaziti u druga mjesta radi pregleda djece," rekao je gradonačelnik Fabijanić.
Pedijatrica će u ordinaciji u Pagu raditi jednom tjedno, ali će, za kontakt, savjet i pomoć, roditeljima biti na raspolaganju svakog dana. U slučaju hitnosti, pedijatrica će odmah reagirati i organizirati sve što je potrebno. Radno vrijeme ordinacije bit će od 09:00 do 14:00 sati. Ordinacija se nalazi na Lokunji.
Gradonačelnik Fabijanić je rekao kako će Grad Pag drugim jedinicama lokalne samouprave na otoku ponuditi dogovor oko zajedničkog sudjelovanja u financiranju pedijatrijske ordinacije u Pagu, a o tome hoće li neka jedinica lokalne samouprave sudjelovati u sufinanciranju, ovisit će i način plaćanja korištenja pedijatrijske službe, odnosno hoće li roditelji plaćati ili neće plaćati usluge pedijatrice.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK