slusaonica01
livestream01

lovci

Lovci Ivana Pernar i Marino Pernar iz Povljane pobjednici su Kinološkog kupa Sv. Hubert, poznatom kao kraljevska disciplina. Radi se o disciplini koja ističe povezanost i umješnost lovca i njegovog psa, poznavanje lovačke vještine, opreznost u rukovanju oružjem te se ogleda u praktičnom lovu. Supružnici iz Povljane, Ivana i Marino, u velikoj konkurenciji dokazali su svoju veliku ljubav prema lovu i oboje odnijeli pobjedničke pehare.


Po ocjeni iskusnih i dokazanih lovno-kinoloških sudaca lovac i kinolog Marin Pernar, član LD Kamenjarka Pag, u velikoj je konkurenciji s njemačkim kratkodlakim ptičarom Numa od Piteše osvojio prvo mjesto. U ženskoj konkurenciji prvo mjesto osvojila je pasionirana lovkinja i kinologinja Ivana Pernar sa psom Braco Francese. Ivana i Marino su supružnici i godinama dijele ljubav prema lovu.

lovci1

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK