slusaonica01
livestream01

detalji pag 27

U prigodi blagoslova kuća, paški župnik don Božo Barišić uputio je objavu u kojoj navodi:


"Dragi župljani,
S obzirom na trenutnu situaciju s Covidom-19, ne želeći nikoga dovoditi u neugodnu poziciju, odlučili smo pohoditi za blagoslov obitelji SAMO ONE koji u ovome trenutku to žele te se prijave. Neka se nitko ne osjeti dužnim prijaviti za blagoslov ako to ne želi. Blagoslov će se odvijati od 10 sati ujutro do 16 sati popodne. Ako netko u tom terminu ne može biti kod kuće slobodan je naznačiti neki drugi termin.
Blagoslov bi započeo po sljedećem rasporedu:

 

  • 20.12.- Gorica
  • 21.12.- Šimuni
  • 22.12.- Košljun
  • 27.12.- 30.12.- Pag i nastavak od 3.1.2022.


Na izlazu iz Zborne crkve Uznesenja BDM nalaze se prijavnice za ovogodišnji blagoslov obitelji. Ispunjene prijavnice možete donijeti u sakristiju do 19.12. i predati č.s. Mladenki, župniku ili ubaciti u poštanski sandučić u Župnom uredu.
Od srca vas pozdravlja župnik i želi blagoslovljene preostale dane Došašća.
Don Božo Barišić "

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK