slusaonica01
livestream01

Olujno jugo na Pagu

Olujno jugo je, u noći od srijede na četvrtak i u četvrtak ujutro, na Pagu otežalo prometovanje pojedinim dionicama otočnih prometnica. Državnom cestom, na dionici od kružnog toka kod Svete Jelene do predjela Macel gotovo se nije moglo prometovati zbog velike količine vode nakupljene na cesti i velikih valova koji su se prelijevali preko ceste. Promet je bio gotovo potpuno onemogućen i na dionici prometnice uz lučicu Katine do Lokunje.

Zbog visoke plime i jakog juga, cesta od Katina do Macela bila je potopljena i njome je promet bio potpuno onemogućen. Uslijed plime, more se razlilo preko obalnog zida u lučici Katine i na dijelu Stare rive. Zbog prelijevanja mora, promet je bio otežan i na cesti na Bašaci i na parkiralištu na Goliji. Prema podacima Meteorološke postaje Pag, tijekom noći od srijede na četvrtak i u četvrtak ujutro, na Pagu je palo 20 litara kiše po m2. Nema dojava o većim štetama.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK