slusaonica01
livestream01

1 7

Gradsko vijeće Grada Paga ima novu članicu vijeća. To je Dinka Maržić, koja je bila na koalicijskoj listi HDZ- Modes- NS Reformisti, pobjedničke liste koja je osvojila veliku većinu u Gradskom vijeću.

Jasna Magaš, predsjednica Gradskog vijeća je obrazložila da je 7. prosinca ove godine zaprimljen zahtjev vijećnika Davora Fabijanića, vijećnika sa zajedničke izborne liste Hrvatska demokratska zajednica - HDZ, Moderna demokratska snaga - MODES i Narodna stranka - REFORMISTI, za stavljanje u mirovanje svog mandata zbog nespojive dužnosti obzirom da je imenovan za direktora tvrtke "Pag - turizam d.o.o.". Jasna Magaš je nadalje navela: " Obzirom da je Davor Fabijanić na mjesto vijećnika izabran na lokalnim izborima u svibnju ove godine sa zajedničke liste HDZ, Modes, Reformisti, dostavljen je prijedlog kojim umjesto dosadašnjeg vijećnika Davora Fabijanića za vijećnicu u Gradskom vijeću Grada Paga predlaže gospođu Dinku Maržić iz Paga. "
Nakon što je obrazložila razloge stavljanja u mirovanje mandata Davora Fabijanića i razlog zbog kojeg Dinka Maržić preuzima mjesto vijećnice, Jasna Magaš je pozvala Dinku Maržić na svečanu prisegu. Dinka Maržić je svečano prisegnula te je potpisala i tekst svečane prisege i time postala i službeno vijećnica Gradskog vijeća Grada Paga.


Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK