slusaonica01
livestream01

Radio Pag Uredenje setnice u naselju Miskovici

U naselju Miškovići uredit će se šetnica, odlučeno je na 6. sjednici Gradskog vijeća Grada Paga. Vijećnik Domagoj Vičević (Nez.) je u raspravi pitao znači li donošenje odluke o uređenju šetnice legalizirati postojeći dio šetnice.


"Ako nešto nije legalizirano, znači li to da ćemo ovom odlukom mi sada legalizirati ono što nije legalizirano? I zanima me što obuhvaća šetnica prema ovoj odluci, je li to samo jedan dio, već napravljen?" rekao je vijećnik Vičević.
Vijećniku Vičeviću odgovorio je gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić.
"Grad Pag ima zakonsko pravo legalizirati ono što bi trebalo legalizirati, ali u ovom slučaju, to je projekt koji obuhvaća cijelo obalno područje naselja MIškovići, i za tim nema potrebe. Znači, ovdje se radi o novom rješenju obalnog pojasa. Prema projektu, uredit će se obalni pojas na cijelom području Miškovića, a ne samo na jednom dijelu. Ništa mi sada nećemo legalizirati," rekao je gradonačelnik Fabijanić.
Naselje MIškovići tako će dobiti šetnicu u cijeloj dužini svojeg obalnog područja što, kako je rečeno, stanovnici Miškovića odavno žele, a tom naselju je to i potrebno.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK