slusaonica01
livestream01

Radio Pag Prva izmjena i dopuna proracuna Grada Paga za 2022

Na 6. sjednici Gradskog vijeća Grada Paga prihvaćen je prijedlog Prve izmjene i dopune proračuna Grada Paga za 2022. godinu po kojem je proračun povećan za 6. 075.000 kuna.


Pročelnik Upravnog odjela za proračun i financije Diogen Šuljić je o tome rekao: "Proračun je povećan u odnosu na plan od prošle godine, a iznos za koji je proračun povećan raspoređen je kroz razdjele, programe i aktivnosti naznačene u posebnom dijelu proračuna. Najveće povećanje se odnosi na sredstva za uređenje luka, odnosno za uređenje rive u gradu Pagu, na potezu od Stare rive do plaže Prosika. Napravljene su i korekcije i izmjene u sredstvima za financiranje Javne vatrogasne postrojbe Pag, jer su državna financijska sredstva za gotovo milijun kuna manja od predviđenih, odnosno odobrenih i taj dio se prelijeva na osnivače. Korekcija je u financijskom dijelu sredstava JVP-a, a sukladno njihovom financijskom planu. Promijenjen je i iznos Komunalnog odjela, za komunalnu infrastrukturu, kao i u dijelu za izgradnju građevina na području Grada Paga i izgradnju i uređenje sportskih objekata."
Proračun Grada Paga za 2022. godinu je, do prve izmjene i dopune, iznosio 55. 455. 000 kuna. Takav proračun je donesen na 4. sjednici Gradskog vijeća Grada Paga 15. prosinca prošle godine.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK