slusaonica01
livestream01

Radio Pag Procjena ugrozenosti od pozara Pag Kolan i Povljana

Tri jedinice lokalne samouprave na otoku Pagu, Grad Pag, Općina Kolan i Općina Povljana, pokrenule su postupak usklađenja zajedničke Procjene ugroženosti od požara i tehnoloških eksplozija s novonastalim uvjetima.

Procjena ugroženosti od požara izrađuje se u svrhu usklađenja stanja zaštite od požara i donošenje odgovarajućih tehničkih i organizacijskih mjera koje je potrebno provesti kako bi se ugroženost od nastanka požara smanjila na što je god moguće manju razinu, te slijedom toga, smanjila moguća šteta po zdravlje ljudi i imovinu od požara i tehnoloških eksplozija. Na temelju usklađene procjene ugroženosti od požara izradit će se plan zaštite od požara za područje Grada Paga, Općine Kolan i Općine Povljana.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK