slusaonica01
livestream01

Radio Pag Vodovod Vrcici otok Pag

Kako je potvrđeno u Komunalnom društvu Pag, Crpilište Vrčići na južnom dijelu Grada Paga je u funkciji što za sva naselja Grada Paga znači više kvalitetnije vode. Vodoopskrba na otoku Pagu temelji se na dovodu vode s kopna, iz regionalnog vodoopskrbnog sustava Vodovod Hrvatsko primorje, Južni ogranak, d.o.o., odnosno iz Hrmotina, a za Grad Pag dodatno i iz vlastitog izvora Crpilište Vrčići.


"Izgradnjom podzemne procrpnice "Gorica" te njezinim spajanjem na vodoopskrbni sustav, osigurana je mogućnost miješanja vode iz Crpilišta Vrčići i vode iz Hrmotina u vodospremi Vrčići, radi poboljšanja kvalitete vode na južnom dijelu otoka," navode u Komunalnom društvu Pag.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK