slusaonica01
livestream01

RK Pag sudjelovao na 6. KUP u u Biogradu

Rukometni klub Pag po prvi puta je nastupio na 6. KUP-u Grada Biograda u kategorijama mini i super mini rukometa. Pag su po prvi puta u povijesti kluba predstavljale dvije ekipe i to 2011./12. godište i 2013./14. godište, ukupno 24 igračice i igrača.


"Iako za nas posve novo natjecanje i tip igre u kategorijama mini i super mini rukometa, paški rukometaši brzo su se snašli i uz stručno vodstvo trenerice Nikoline Prtorić i pomoćne trenerice i tajnice kluba Anđele Paladina postigli su nevjerojatne rezultate," navode u RK Pag.
U kategoriji mini rukometa RK Pag je pobijedio jednu utakmicu i jednu odigrao neriješeno, a u ostalim utakmicama prevagnula je sportska sreća i višegodišnje iskustvo protivnika.
"Valja napomenuti da smo jednu utakmicu gubili na samo gol razlike, što je pokazalo kakav otpor protivniku je RK Pag pružao nakon samo četiri mjeseca treninga kluba," navode u RK Pag. "U kategoriji super-mini rukometa, naši najmlađi su, kao debitanti turnira, bili veliko iznenađenje svima. Bez straha odigrali su četiri utakmice, te postigli dvije pobjede od koje jedna s više od osam golova razlike i dva poraza gdje smo također jednu utakmicu izgubili sa samo jednim golom razlike. Za naše najmlađe kao i za nas sve jednostavno neopisivo."


Uprava kluba, kao i cijeli tim trenera kluba RK Pag, iznimno je ponosan na postignute rezultate i na sve igrače koji su doslovno ostavljali srce na terenu. RK Pag se zahvaljuje generalnom sponzoru DECATHLON Hrvatska, kao i sponzorima Turističkoj zajednici Grada Paga koja je financijski pomogla u organizaciji putovanja, AntonioToursu koji je postao sponzor na putovanjima uz promotivne cijene usluga prijevoza, te UGS JAKUPOVIĆ GRADNJA d.o.o. iz Sesveta koja je financijski popratila na ovom kupu, kao i svim dosadašnjim sponzorima.


"Ovo je veliki uspjeh paškog rukometa i nevjerojatan uspjeh trenerskog tima RK Pag predvođenog glavnom trenericom Nikolinom Prtorić koji su samo u 4 mjeseca treninga, isprekidanih koronom i školskim praznicima, postigli 3 pobjede i jedan remi, te ostale utakmice odigrali na gol ili par golova razlike. Sportska sreća i višegodišnje iskustvo ostalih klubova i iskustvo u ovakvih natjecanjima je bilo presudno za pobjedu. Valja naglasiti da u turniru sudjelovalo oko 20-tak ekipa iz cijele Dalmacije s oko 200 natjecatelja. Atmosfera kao i organizacija turnira RK Biograd bila je nevjerojatna, bodrenje roditelja, prijem igrača kao i suđenje, zaista sve pohvale organizatoru, a nama iščekivanje i pripremanje za sljedeći, 7. KUP-u Grada Biograda," navode u RK Pag. "Naš klub ide dalje, jače, ponosnije i iskusnije, očekuje nas prijateljske utakmice Rukometa u Pagu i Zadru krajem 4. i početkom 5. mjeseca 2022. godine, te prijateljske utakmice naše odbojkaške sekcije Fortuna s gostovanjem u Splitu i uzvratnom prijateljskom utakmicom s OK Novalja. Pišemo neku novu sportsku povijest otoka Paga, zajedno ujedinjeni bez granica lokalnih samouprava, onako kako bi trebalo biti na svim poljima, ujedinjeni i složni, a iznad svega ponosni na sve i svakoga. Još jednom čestitamo svim igračima našeg kluba i trenerskom timu, treninzi rukometa se nastavljaju već sljedeći utorak, 19. travnja 2022. godine prema rasporedu, vidimo se."

RK Pag/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK