slusaonica01
livestream01

Izbornik Hrvoje Horvat posjetio je Rukometni klub Pag

Rukometni klub Pag dobio je novo, lijepo priznanje, ovog puta ne na natjecanjima ili s osvojenim medaljama, već posjetom izbornika Hrvatske rukometne reprezentacije Hrvoja Horvata. Izbornik Horvat posjetio je najmlađe polaznike Rukometne škole Pag u sportskoj dvorani OŠ Jurja Dalmatinca Pag u kojoj održavaju treninge.

No, Horvat nije došao samo pozdraviti mlade paške rukometašice i rukometaše, nego im se pridružio i na treningu, odnosno redovnom programu Rukometne škole RK Pag. Polaznicima Rukometne škole dao je, među ostalim, savjete o nekim novim tehnikama treniranja i igre, posebice o onima koje razvijaju motoriku djece. Savjete izbornika Horvata slušalo se uz veliku pozornost. Nakon završetka treninga, mladi polaznici Rukometne škole Pag i njihovi roditelji koji su se zatekli u dvorani, družili su se i fotografirali s izbornikom Horvatom, što će im svima biti lijepa uspomena.
"Ponosni smo što ovako relativno mladi klub kao što je RK Pag ima podršku izbornika Hrvatske rukometne reprezentacije koji se na svaki naš poziv trudi doći i općenito pomagati klubu u napretku i razvoju mladih sportaša. Ovo je uistinu velika stvar za ovako malu otočnu sredinu kao što je Pag, a ujedno i veliki poticaj našim mladim sportašima u učenju i napretku. Pomalo, ali sigurno razvijamo rukometne natjecateljske ekipe koje će predstavljati naš klub," navode u RK Pag.
U RK Pag se pripremaju za prijem novih sportaša u školskoj godini 2022./23.. Navode kako ih u ovoj godini očekuju prijateljske utakmice s RK Zadar i RK Vodice i tome se neizmjerno vesele.
"Zahvaljujemo se našem izborniku Hrvoju koji nas je uveselio svojim posjetom, a ujedno i dodatno motivirao naše polaznike", rekli su u upravi RK Pag.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK