slusaonica01
livestream01

Radio Pag Australska nacionalna televizija snimala u Pagu

Turistička zajednica Grada Paga bila je domaćin ekipe australske nacionalne TV koja snima TV putopis Getaway- „Croatia in Depth“ s voditeljem Jason Dundasom .


"U našem gradu posjetili su galeriju čipke gdje im je čipkarica Ivanka Benzia prezentirala umjetnost šivanja paške čipke te izložbu solarstva gdje su se upoznali sa tradicijom proizvodnje soli i značaju soli u prošlosti grada Paga. Snimateljska ekipa snimila je i kadrove stare gradske jezgre, a nakon toga su se uvjerili u autohtonost i izvrsnost paške gastro ponude u konobi Bile, nositelju oznake „Pag na meniju“, naveli su u TZ grada Paga.
Getaway je najstariji turistički serijal u Australiji i snima se od 1993. godine. Ove godine je bio plan obilazak Hrvatske i Italije. U Hrvatsku su stigli mini kruzerom i za potrebe ovog značajnog turističkog serijala snimali su Dubrovnik, Split, Hvar, Šibenik, Zadar, Krku, grad Pag, a snimanje putopisa završavaju u Veneciji.
Snimateljski tim činili su voditelj Jason Dundas, producentica Rochelle Martin, kamerman Steve Davis snimateljica tona Laurie Chlanda i Judith Hainke, predstavnica Emerald Cruises.
Na kraju snimanja gosti su izrazili veliko zadovoljstvo posjetom gradu Pagu i dočekom domaćina.

Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK