slusaonica01
livestream01

Pag Odbojkaski klub Fortuna

U ponedjeljak 25. travnja ove godine u Pagu je osnovan prvi Odbojkaški klub u Pagu, pod nazivom Fortuna. Zahvaljujući novoosnovanom Odbojkaškom klubu Fortuna, u Pagu će se po prvi puta organizirano održavati treninzi i natjecanja u odbojci. Novoosnovani klub nastao je iz odbojkaške sekcije Rukometnog kluba Pag koja broji preko 60 članica i članova. Svi su oni postali članovi Odbojkaškog kluba Fortuna.


"U članstvu ima veliki broj osnovnoškolske i srednjoškolske djece, ali osobito smo ponosni na preko 15 članica rekreativne sekcije kluba koje redovno vježbaju odbojku," navode u OK Fortuna.
Za predsjednicu Rukometnog kluba Fortuna izabrana je Tihana Orlić, za tajnicu Majda Reč, upravu kluba čine Tihana Orlić, Majda Reč, Antonio Pavić, Toni Galić, Marina Čemeljić i Jure Orlić. Za članove stručnog stožera kluba izabrani su glavni trener Toni Galić, pomoćna trenerica Marina Čemeljić i trener Antonio Pavić.
"Cilj je jednostavan, promoviranje odbojke i sporta općenitu među mladima, te stvoriti zdravu i samoodrživu sportsku sredinu u svakom pogledu. Zajedničkim trudom želimo stvoriti naviku bavljenja sportom i plasirati timove Odbojkaškog kluba Fortuna na natjecanja. Po planu rada za tekuću i narednu 2023. godinu po prvi puta želimo predstaviti klub u županijskoj odbojkaškoj ligi, te pokušati ostvariti plasman za regionalna natjecanja. Uspjeli smo s rukometom stvoriti i održati izvrsnu priču i okupiti nevjerojatnu brojku od 121 člana kluba koji redovito treniraju i sudjeluju u treninzima kluba. Kroz Univerzalnu školu sportova RK Pag, djeca su stekla osnove igre, a ujedno i razvila osjećaj tima, tako da se pripremaju natjecanja, navijačke pjesme i sve što čini čar sportskog rivalstva. Ponosni smo na sve naše članice i članove, te njihove uspjehe, a s nestrpljenjem očekujemo prve odbojkaške utakmice i turnire," navode u Upravi Odbojkaškog kluba Fortuna.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK