slusaonica01
livestream01

Masa Brkljaca nova je predsjednica Mjesnog odbora Dinjiska

Nova predsjednica Mjesnog odbora Dinjiška je Maša Brkljača (HDZ). U Dinjiškoj je održana konstituirajuća sjednica Vijeća Mjesnog odbora Dinjiška u kojem su četiri člana s liste HDZ-a, Maša Brkljača, koja je bila i nositeljica liste, Ante Vrkić, Dino Buterin i Antonio Kuković i tri iz Nezavisne liste grupe birača Dinjiška, Božena Fračin, koja je bila nositeljica liste, Boris Jurčević i Lidija Škoda. Nakon konstituiranja Vijeća, za predsjednicu Mjesnog odbora Dinjiška izabrana je Maša Brkljača.


"Na konstituirajućoj sjednici moglo se vidjeti da je u Vijeću okupljena jako dobra ekipa, četiri su člana s liste HDZ-a, a tri s Nezavisne liste Dinjiška, ali nema nikakvih podjela i nije važno tko je s koje liste ušao u Vijeće. Zajedno ćemo raditi kako bi napravili nešto dobro za Dinjišku," rekla je Maša Brkljača za Radio Pag.


Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK