slusaonica01
livestream01

Novo vatrogasno vozilo za DVD Pag

Dobrovoljno vatrogasno društvo Pag je, za nadolazeću požarnu sezonu, dobilo novo vatrogasno vozilo marke Mercedes Benz Atego. Novo vozilo je članovima DVD-a Pag uručeno sredinom lipnja u prostorijama Javne vatrogasne postrojbe Nova Gradiška. Vozilo je dobiveno zahvaljujući Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja-Ravnateljstva za robne zalihe, temeljem ugovora o smještaju, čuvanju, održavanju i korištenju višenamjenske autocisterne za vodu.

Cisterna ima kapacitet od 7.000 litara vode i svu potrebnu opremu koja dolazi s vozilom.
"Posebno će nam koristiti za područje Grada Paga u sustavu protupožarne sezone za više od dvadeset dobrovoljaca DVD-a Pag koji će njime biti mobilniji i brži te biti dostupni i spremni pomoći Javnoj vatrogasnoj postrojbi Pag u potrebnim intervencijama," rekli s u DVD-u Pag.
Osim nove cisterne DVD Pag je i dalje u sustavu nabavka vatrogasnih vozila i opreme iz donacija s područja Europske unije za dobrovoljno vatrogasno društvo u cilju učinkovitijeg djelovanja pri gašenju požara.
"Dobrovoljno vatrogasno društvo Pag se zahvaljuje Ravnateljstvu robnih zaliha RH, Županijskom vatrogasnom zapovjedniku, predsjedniku vatrogasne zajednice Zadarske županije, gradonačelniku Grada Paga, te svima koji su pomogli da ovo vozilo stigne do nas za nadolazeću požarnu sezonu," rekli su u DVD-u Pag.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK