slusaonica01
livestream01

 U Pagu bi uskoro trebao poceti raditi javnobiljeznicki ured

Ministarstvo pravosuđa i uprave je provelo postupak odabira kandidata koji bi trebao postati novi javni bilježnik u Javnobilježničkom uredu u Pagu.

U užem krugu bila su četiri kandidata od kojih je ministarstvo odabralo jednog koji će, nakon što odluku o njegovom odabiru potpiše ministar, preuzeti Javnobilježnički ured u Pagu. U Pagu već osam mjeseci ne radi Javnobilježnički ured i to je veliki problem. Gradska uprava Grada Paga je predložila da se, do imenovanja novog javnog bilježnika, postavi privremenog djelatnika u Javnobilježničkom uredu, no ministarstvo to do sada nije provelo.
"Mi smo ministarstvu na usluzi i napravit ćemo sve što je u okviru naših nadležnosti da u Pag dođe javni bilježnik. Dogovorili smo gdje će biti ured javnog bilježnika, a to je važno kako bi novi javni bilježnik, odmah po imenovanju, mogao početi s radom," rekao je gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić za Radio Pag.
Javnobilježnički ured nalazit će se u Zadarskoj ulici, u zgradi u kojoj je bila Veterinarska stanica.

 

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK