slusaonica01
livestream01

Pag Setnica Sveta Jelena Vodice

U Pagu će se, od kružnog toka na Svetoj Jeleni do Vodica, izgraditi šetnica kako bi se omogućilo sigurno kretanje pješaka. Rekao je to za Radio Pag gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić.


"Trenutna situacija ne zadovoljava, a pogotovo ne za vrijeme turističke sezone kada je puno pješaka na prometnici od Svete Jelene do Prosike i od Vodica do stare jezgre," rekao je gradonačelnik Fabijanić.
Izrađeno je idejno rješenje šetnice, a provedena su i geomehanička istraživanja na trasi buduće šetnice. Uz šetnicu će se postaviti led rasvjeta, a uredit će se i neposredan okoliš šetnice. Radovi na izgradnji šetnice od Svete Jelene do Vodica počet će početkom iduće godine.

 

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK