slusaonica01
livestream01

Sa 7 sjednice Gradskog vijeca Grada Paga

Uz sudjelovanje deset od trinaest vijećnika, održana je 7. sjednica Gradskog vijeća Grada Paga. Na sjednici su prihvaćene sve predložene točke dnevnog reda, osim Izvješća o radu Radio Paga.

Donesena je Odluka o davanju suglasnosti za potpisivanje Ugovora o međusobnoj suradnji, pravima i obvezama (Dječji vrtić Paški Mališani-Općina Kolan), Odluka o načinu plaćanja usluge Dječjeg vrtića Paški mališani Pag, prihvaćen je Godišnji izvještaj o izvršenju Proračuna Grada Paga za 2021.godinu, donesene su Odluka o načinu pokrića proračunskog manjka u proračunu Grada Paga iz prethodnih razdoblja, Odluka o raspodjeli rezultata poslovanja za 2021.godinu, Odluka o izmjenama i dopunama Odluke o izvršenju Proračuna Grada Paga za 2022.godinu, prihvaćeno je Izvješće o korištenju sredstava proračunske zalihe Proračuna Grada Paga za razdoblje siječanj-ožujak 2022.godine, Izvješće o izvršenju Programa građenja komunalne infrastrukture za 2021.godinu, Izvješće o izvršenju Programa održavanja komunalne infrastrukture za 2021.godinu, Izvješće o ostvarenju Programa korištenja sredstava o raspolaganju poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu RH na području Grada Paga za 2021.godinu, Druga izmjena i dopuna proračuna Grada Paga za 2022.godinu i projekcija za 2023. i 2024. godinu, Prva izmjena Programa građenja komunalne infrastrukture za 2022.godinu, donesene su Odluka o kratkoročnom zaduženju, Odluka o donošenju I Izmjenama i dopunama Urbanističkog plana uređenja naselja Šimuni i Odluka o privremenom oslobađanju od plaćanja zakupnine za poslovne prostore u vlasništvu Grada.

 

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK