slusaonica01
livestream01

Kako je potvrdio gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić, paška gradska uprava planira urediti Staru rivu, od mosta Katine do Devetog magazina.

"Naručili smo projektnu dokumentaciju koja će biti gotova do kraja godine," rekao je gradonačelnik Fabijanić. "Nakon toga ćemo se natjecati za sredstva u nadležnom ministarstvu i uvjeren sam kako ćemo uspjeti i kako ćemo realizirati taj projekt." Gradonačelnik Faijanić je rekao kako će se na Staroj rivi izgraditi novi zid, što će biti nastavak projekta uređenja obalnog dijela stare gradske jezgre Paga, a što je počelo uređenjem lučice Katine.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK