slusaonica01
livestream01

Produzeno radno vrijeme u ugostiteljstvu

Odlukom Gradskog vijeća Grada Paga produženo je radno vrijeme za barove, restorane, kafiće i kioske brze hrane, odnosno pružatelje jednostavnih ugostiteljskih usluga. Do nove Odluke o radnom vremenu, mogli su raditi do dva sata iza ponoći, a od sada će moći raditi do tri sata iza ponoći. Iznimno, za vrijeme karnevala i blagdana moći će raditi i do četiri sata ujutro.

Onaj tko želi raditi do četiri sata, dužan je gradskoj upravi podnijeti zahtjev sedam dana prije dana kojeg je odredio za dulje radno vrijeme. Odluka o produljenom radnom vremenu nije obveza, nego otvorena mogućnost. To znači da oni koji rade do jedanaest sati, do ponoći ili do jedan sat iza ponoći, mogu tako nastaviti i dalje.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK