slusaonica01
livestream01

Imenovan javni biljeznik za Grad Pag

U Ministarstvu pravosuđa i uprave je u petak, 8. srpnja, za Radio Pag potvrđeno kako je, nakon provedenog natječajnog postupka, na javnobilježničko mjesto u Gradu Pagu imenovana Katarina Oguić. Navedeno je kako je Ministarstvo pravosuđa i uprave provelo postupak odabira kandidata za obavljanje dužnosti javnog bilježnika u Javnobilježničkom uredu u Pagu i između više kandidata, imenovalo je Katarinu Oguić.

Imenovanje javne bilježnice je rješenje velikog problema, jer u Pagu Javnobilježnički ured ne radi već osam mjeseci.
Gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić je rekao kako je Grad Pag napravio sve u okviru svojih nadležnosti kako bi Pag dobio javnog bilježnika.
"Dogovorili smo gdje će biti ured javnog bilježnika, kako bi novi javni bilježnik, odmah po imenovanju, mogao početi s radom," rekao je gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić za Radio Pag.
Javnobilježnički ured trebao bi se nalaziti u Zadarskoj ulici, u zgradi u kojoj je bila Veterinarska stanica.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK