slusaonica01
livestream01

U petak, 2. studenog 2018. godine, u Domu kulture održana je izborna skupština Mladeži Hrvatske Demokratske Zajednice Grada Paga. Na izbornoj skupštini izabran je novi Gradski odbor mladeži HDZ-a Grada Paga koji broji 11 članova.

Za predsjednika Gradskog odbora izabran je Lauro Portada. Izabrana su i tri zamjenika predsjednika i to Ante Fabijanić, Krystian Araminčić i Antonio Kuković. Za tajnika je izabran Filip Oguić.

“Izrazito sam ponosan što mladež HDZ-a nastavlja u dobrom smjeru. Temeljni cilj nam je aktivno uključivanje mladih u politiku. Također, nastavit ćemo ukazivati na problematiku mladih u našem gradu i raditi na poboljšanju životnih uvjeta za mlade,” rekao je Lauro Portada, predsjednik mladeži HDZ-a Grada Paga.

Članovi novog Gradskog odbora potvrdili su želju za aktivnijim djelovanjem unutar stranke i povezivanjem svih na području Grada Paga koji žele pridonjeti uspostavljanju boljih međuljudskih odnosa u Pagu bez podjela, a s jednim najvažnijim ciljem, a to je da se u Pagu dobro osjećaju svi građani, i mladi i stari.

“Mladež HDZ-a Grada Paga u ovom obliku djeluje od 2015. godine kada je okupljena grupa mladih ljudi željni promjena krenula u aktivno političko i društveno djelovanje sa svrhom razvoja naše stranke i Grada Paga. Mi imamo jasne želje i ciljeve, znamo što Pagu treba i spremni smo sudjelovati u vođenju politike grada i u njegovom usmjeravanju u budućnosti,” zaključio je Portada.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK