slusaonica01
livestream01

Radio Pag STK Pag turnir

U Pagu će se 8. listopada održati 10. Prvenstvo jadranskih otoka u stolnom tenisu. Organizator je STK Pag. U STK Pag o tome navode:
"Drugi put smo organizatori i to ove godine 10. jubilarnog Prvenstva jadranskih otoka u stolnom tenisu u gradu Pagu.

Dva dana Pag će biti preplavljen otočnim stolnotenisačima s Korčule, Zlarina, Paga, Raba, Krka, Lošinja, a možda nam se pridruže i još neki otoci." U STK Pag navode kako je Prvenstvo atraktivno s obzirom na kategorije natjecatelja od najmlađih prvašića do veterana 60+, 70+ i starijih. Prvenstvo jadranskih otoka održava se svake godine na drugom jadranskom otoku, gdje se redovito okupi preko stotinjak natjecatelja u svim starosnim kategorijama. Prijaviti se može bilo koji zaljubljenik u stolni tenis, neovisno je li registrirani ili neregistrirani igrač. Jedini uvjeti su osobna iskaznica s jednog od otoka, dobra sportska volja i druželjubivost.
"Mi u STK Pag ove godine očekujemo oko 120 natjecatelja, s pratnjom, trenerima i roditeljima oko 160 ljudi. I zato smo u punom zanosu i entuzijazmu u prikupljanju sredstava za organizaciju i smještaj svih dragih nam sportskih prijatelja," navode u STK Pag.
STK Pag poziva sve stolnotenisače sa svih otoka da se uključe i prijave na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. U STK Pag navode kako će uskoro objaviti i propozicije natjecanja. Pokrovitelj Prvenstva je HSTS koji ga je uvrstio u kalendar natjecanja.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK