slusaonica01
livestream01

RK Pag je objavio obavijest o upisu u klub

Rukometni klub Pag objavio je obavijest u kojoj se navodi: "Poštovani, članovi i vi koji će te to tek postati, obavještavamo Vas da su otvoreni upisi u novu športsku godinu kluba. Važno je napomenuti da djeca koja su već pohađala program škole ne trebaju se ponovno upisivati, već samo doći na prvi trening kluba. Prvi trening odbojke i rukometa ćemo na vrijeme najaviti putem web stranice i društvenih mreža.


Ove godine Rukometni klub Pag kroz Univerzalnu školu sportova RK Pag i u suradnji s odbojkaškim klubom Fortuna iz Paga, učlanit će nove polaznike i polaznice po sljedećima kriterijima:

  • U sekciju RUKOMETA upisati se mogu djeca od 1. godine Osnovne škole
  • U sekciju ODBOJKE upisati se mogu djeca od 4. godine Osnovne škole

Sekciju rukometa voditi će naša već dobro poznata trenerica Nikolina Prtorić uz pomoć tajnice Anđele Paladina, dok će Odbojkaška sekcija i klub Fortuna voditi novi treneri i članovi kluba; glavni trener Antonijo Pavić, trenerica Anamarija Negulić, pomoćna trenerica Marina Čemeljić i tajnica kluba Fortuna Majda Reč.
Požurite i učlanite se, jer još nam je kratko do početka: PRIJAVI SE / UČLANI SE."

Objava: RK Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK