slusaonica01
livestream01

old timeri

Oldtimer auto rally , "100 kilometara Zadra", u subotu 17. rujna doći će i do Paga, kako bi se provezli poznatom cestom od Paškoga mosta do grada Paga.

"Oldtimeri" će biti izloženi na rivi gdje će ih Pažani i gosti grada Paga moći razgledati.
Organizator je Oltimer klub Zadar, a početak rallyja je u 8:00 sati okupljanjem i izložbom "oldtimera" na Obali Kneza Branimira u Zadru te druženjem sudionika iz svih dijelova Hrvatske i inozemstva. Oldtajmeraši će svoj put nastaviti u 10:30 sati kada započinje START rallyja. Sudionici će se već tradicionalno provesti pokraj Poluotoka, a zatim će krenuti na otok Pag. Nakon izložbe na rivi u Pagu završetak druženja seli se na izletnički brod i vožnju Paškim kanalom uz svečani ručak i dodjelu nagrada.

Dijana Vuleta/ Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK