slusaonica01
livestream01

R 1

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije kao nositelj politike razvoja otoka potiče i stvara povoljno okruženje za razvoj civilnog društva na otocima, jačajući ulogu i kapacitete organizacija civilnog društva uz njihovo umrežavanje.


Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je javni poziv za prijavu projekata poticanja razvoja civilnog društva na otocima u 2022. godini
Projekte mogu prijaviti organizacije civilnog društva koje imaju sjedište i djeluju na području otoka, udruge osnovane temeljem Zakona o udrugama i upisane u Registar udruga, zaklade, sindikati, udruge poslodavaca, privatne neprofitne ustanove, pravne osobe vjerskih zajednica, privatne neprofitne ustanove i zadruge upisane u odgovarajući upisnik, a svi prijavitelji moraju biti upisani u Registar neprofitnih organizacija te udovoljavati općim uvjetima javnog poziva.
Opći cilj javnog poziva je stvaranje povoljnog okruženja za razvoj civilnog društva na otocima, jačajući ulogu i kapacitete organizacija civilnog društva i podržavajući njihovo umrežavanje, a specifični cilj osnaživanje uloge i kapaciteta organizacija civilnog društva na otocima, i to putem provedbe kvalitetnih projekata i inicijativa kojima se doprinosi poboljšanju kvalitete života otočnog stanovništva.
Ukupan iznos raspoloživih sredstava javnog poziva iznosi 600.000 kuna, minimalan iznos tražene financijske podrške je 20.000 kuna, a maksimalan iznos 50.000 kuna.
Prijava se podnosi isključivo elektroničkim putem (internetska prijava) popunjavanjem propisanih obrazaca i postavljanjem propisane dokumentacije u sustav financijske podrške, a rok za podnošenje prijava je 10. listopada 2022. godine.

POGLEDAJ KOMPLETAN PROGRAM

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK