slusaonica01
livestream01

Geodetska izmjera se odvija po planu

Geodetska izmjera na području Grada Paga odvija se po planu, rekao je gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić za Radio Pag. "Na području naselja Miškovići, Vlašići i Smokvica geodetska izmjera će uskoro biti završena, a i veći dio geodetske izmjere u staroj jezgri Paga je napravljen tako da će uskoro sve biti spremno za javni uvid," rekao je gradonačelnik Fabijanić.


Javni uvid organizirat će se u siječnju iduće godine, a za vrijeme javnog uvida građani će moći postavljati primjedbe.
Nakon završetka prve faze geodetske izmjere krenut će se s drugom fazom kojom će se obuhvatiti naselja Dinjiška, Stara Vasa, Gorica, Košljun, Proboj, Šimuni, Sveti Marko, Sveta Marija i sva druga naselja koja su dio administrativne jedinice Grad Pag. U trećoj fazi geodetske izmjere obuhvatit će se poljoprivredno zemljište i pašnjaci.

Josip Portada/Radio Pa

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK