slusaonica01
livestream01

Obavijest o upisu u Djecji vrtic Paski malisani

U svrhu kvalitetnije pripreme za provedbu upisa u Dječji vrtić Paški mališani Pag, vrtić objavljuje POZIV za iskazivanjem interesa za pohađanje dječjeg vrtića Paški mališani Pag za pedagošku godinu 2023./2024. Pozivaju se svi zainteresirani roditelji bez obzira na dob djeteta da u vremenu od 6. ožujka do 17. ožujka 2023. godine izvrše prijavu.


Prijavu možete izvršiti putem elektroničke pošte na mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..


Za prijavu su potrebni sljedeći podaci:

  • ime i prezime djeteta
  • datum rođenja
  • adresa stanovanja
  • ime i prezime oba roditelja/skrbnika
  • radno mjesto roditelja/skrbnika
  • uključenost djeteta u terapiju specijalista (fizijatra, neuropedijatra, logopeda, rehabilitatora, psihologa, itd.)


NAPOMENA: Prijavom se NE OSTVARUJE pravo na upis djeteta u vrtić, već isključivo služi dječjem vrtiću za evidenciju o potencijalnom broju zainteresiranih za upise. Ukoliko planirate upisati dijete u dječji vrtić potrebno je javiti se na „PRIJAVU ZA UPIS U DJEČJI VRTIĆ PAŠKI MALIŠANI PAG ZA PEDAGOŠKU GODINU 2023./2024.“ koja će biti objavljena na službenim stranicama dječjeg vrtića u travnju/svibnju 2023. godine, ispuniti „ZAHTJEV ZA UPIS U DJEČJI VRTIĆ PAŠKI MALIŠANI PAG ZA PEDAGOŠKU GODINU 2023./2024.“ koji će biti priložen u prijavi te uz popunjen zahtjev dostaviti i svu traženu dokumentaciju koja će biti navedena u prijavi za upis.

Objava: Dječji vrtić "Paški mališani"

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK