slusaonica01
livestream01

Djecji vrtic Paski malisani posjetio Novalju

Vrtićke skupine matičnog i područnog odjela Dječjeg vrtića "Paški mališani" posjetile su Grad Novalju u sklopu suradnje s Kulturnim centrom Gozdenica. U kinu Kulturnog centra Gozdenica djeca su pogledala film "Cvrčak i Mravica".

 

"Nakon uzbudljive vožnje autobusima, stigli smo do Novalje te krenuli do Kulturnog centra, gdje nas je dočekala v.d. ravnateljica Centra za kulturu grada Novalje, Margareta Škunca Čepulo, s djelatnicima centra. Udobno smo se smjestili i pažljivo pratili film od početka do kraja. Nakon filma, prošetali smo Novaljom, a nakon toga smo se puni doživljaja vratili autobusima u vrtić," rekli su u Dječjem vrtiću "Paški mališani".

Objava: Dječji vrtić "Paški mališani" Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK