slusaonica01
livestream01

VK Pag Rama

Veslački klub Pag protekli vikend po prvi put nastupao je na međunarodnoj regati. Na Ramskom jezeru u Bosni i Hercegovini održane su 11. regata Lake to Lake i 1. mini kup regata Veslačkog saveza Dalmacije. U Veslačkom klubu Pag iznimno su zadovoljni nastupima svojih ponajboljih veslačica i veslača koji su u konkurenciji više od 150 sudionika ostvarili dobre rezultate.

Od veslačica, u svojim kategorijama, Josipa Čemeljić osvojila je drugo mjesto, a Marija Tičić i Nikolina Tičić 3. mjesto. U muškoj konkurenciji Matija Čemeljić i Mauro Mihlin u dvojcu osvojili su 4. mjesto. Marin Paro nije uspio završiti utrku jer mu se u zadnjim metrima utrke, dok je držao drugo mjesto, dogodila nezgoda.
Nakon ovih dobrih rezultata u Veslačkom klubu Pag s nestrpljenjem očekuju prvenstvo hrvatske koje se održava početkom srpnja u Zagrebu.
Kao znak zahvale predsjednik Veslačkog kluba Pag Ante Čemeljić predao je domaćinima i organizatorima Mini kup regate poklon pakete svojih sponzora Grada Paga, Turističke zajednice grada Paga, Solane Pag i Sirane Pag. Iz uprave kluba ujedno zahvaljuju Pugnaxu d.o.o. koja je u cijelosti sponzorirala prevoz veslača i veslačica na regatu u Ramu.

Elvis Šmit/Radio Pag Foto--:Ramski vjesnik

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK