slusaonica01
livestream01

veslači pag

6. Kup regata Veslačkog saveza Dalmacije u Posedarju organizirao je u nedjelju Veslački klub Jadran iz Zadra. Sudjelovalo je 9 klubova, 300 veslačica i veslača, a Veslački klub Pag je ostvario sljedeće rezultate u svojim kategorijama:

  • Josipa Čemeljić - 3.mjesto
  • Nikolina Tičić - 6.mjesto
  • Marin Paro - 4.mjesto
  • Marija Tičić - 5.mjesto
  • Matija Čemeljić i Mauro Mihlin - 4.mjesto

Iz uprave kluba su izvijestili kako Josipa Čemeljić održava vrlo visoku formu te vjeruju njoj i treneru da će i na Prvenstvu RH u Zagrebu pokazati svoj talent i uloženi trud i rad. Ostali su pokazali konkurentnost i želju za borbom za najbolje rezultate. Kruna ove sezone i valoriziranje truda i zalaganja bit će Prvenstvo RH u Zagrebu 1. i 2. srpnja. Klub će zajedno s roditeljima nastojati stvoriti najbolje preduvjete svojim natjecateljima da pokažu najbolje od sebe. Uprava Veslačkog kluba Pag zahvaljuje svim sponzorima i donatorima te pojedincima dobre volje koji ih prate i podržavaju.

Marin Milić/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK