slusaonica01
livestream01

Na dodjeli nagrada Ambasador elektroničke glazbene industrije, Sonus festival, koji se održava na Zrću, je treću godinu zaredom osvojio Ambasador nagradu za najbolji hrvatski festival.


Osnivač Sonus festival Dalibor Oliver Zjačić je rekao kako mu je velika čast što je treću godinu za redom Sonus dobio Ambasadora, pogotovo jer je konkurencija bila doista jaka.
"To je zaista potvrda da se sav naš trud isplati," rekao je Zjačić. "Neizmjerno smo zahvalni svima koji podržavaju naše evente, ne samo Sonus, nego i Welovesound festival."
Sonus festival će se 7. godinu zaredom, u kolovozu 2019. godine, održati u klubovima na plaži Zrće, a točan datum bit će objavljen uskoro. Kao i prethodnih godina, očekuje se više desetaka tisuća gostiju iz više od 65 zemalja svijeta koji samo zbog Sonusa dolaze u Hrvatsku plesati uz najbolju elektroničku techno glazbu.
Na Sonus festivalu su do sada gostovali Carl Cox, Solomun, Sven Väth, Richie Hawtin, Ricarda Villalobos, Adam Beyer, Loco Dice, Chris Liebing, Pan-Pot, The Martinez Brothers, Tale Of Us, Joseph Capriatij, Jamie Jones, Sam Paganinij, Seth Troxler, Marca Carole, Maceo Plex, Apollonia, Len Fakij, Matador, Enzo Siragus, tINI, Monika Kruse i mnogih drugi.
Specifičnost Sonus festivala je što nije namijenjen samo mladima već na njega dolaze i ljubitelji dobre glazbe i dobre zabave starijih dobnih skupina.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK