slusaonica01
livestream01

Natjecanje vatrogasaca u Novalji

U Novalji je održano 15. državno natjecanje vatrogasne mladeži RH u kojem je sudjelovalo 110 odjeljenja iz 19 hrvatskih županija, a sudjelovale su i ekipe iz Slovenije i Mađarske. Pobjednici su se plasirali na Međunarodno natjecanje vatrogasaca koje će se iduće godine održati u Trentinu u Italiji.

Među ostalima, na natjecanju nazočni su bili glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković, voditelj natjecanja Nedeljko Vukalović, zamjenik predsjednika HVZ-a za priobalje i zapovjednik VZŽ Istarske županije Dino Kozlevac, zapovjednik Vatrogasne zajednice Ličko-senjske županije Zvonimir Lončarić, zapovjednik i predsjednik VZŽ Dubrovačko-neretvanske Stjepan Simović i Ivo Franušić, predsjednik VZŽ Krapinsko-zagorske Stjepan Skuliber. Natjecanje su posjetili potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, izaslanik Predsjednika RH, brigadir Eugen Njari i izaslanik Vlade i ministra hrvatskih branitelja general Dragutin Repinc.

Josip Portada/Radio Pag

Foto: DVD Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK